Classicrockfestival.no er en hjemmeside som handler om mye forskjellig, men vi her en sterk forkjærlighet for musikk og festligheter. Her kan man finne artikler om rockemusikk, først og fremst, men det er rom for at vi omtaler andre sjangre også.

Rock n’ Roll

Når det kommer til klassisk rock, så finnes det i dag mange utøvere som er meget populære i Norge. Disse får sin fortjente oppmerksomhet. Men vi er ikke trangsynte når det kommer til musikksjangere. For at noe skal nevnes på våre sider, trenger det ikke nødvendigvis å falle inn i en trang kategori. Det holder faktisk at vi syns det er bra, lærerikt, eller morsomt, eller at det har en annen kvalitet som vi setter pris på. Gode festivaler og arrangement som det er verdt å få med seg nevnes også, uten at de trenger å ha renstrigla rock som hovedtema.

Film og TV

Det har blitt laget mye bra film og TV, som passer perfekt inn i våre kategorier, og noe som er litt på grensa, eller over kanten. Det viktigste utvalgskriteriet for at vi omtaler filmer, er at vi syns de er å anbefale. Men da er det godt mulig at de har noe med god musikk å gjøre også. Det finnes en del klassikere i hylla som kommer til å få pustet støvet av seg i tiden fremover. Slik kan de gjøres mer tilgjengelige for de som etter hvert er blitt så gamle at de har glemt dem – eller for unge til å ha levd da utgivelsen fant sted.